2.Division vinder Fregat Cup

2.Division vinder Fregat Cup

I weekenden deltog vores 2.Division damer i Fregat Cup ved Ebeltoft.
Damerne havde første kamp kl. 910 lørdag morgen, hvor modstanderen hed Hjallerup.
Kampen startede i højt tempo og vores kontra var klar fra start af og pigerne fik hurtigt skabt et stort forspring til Hjallerup, der holdt resten af kampen. Damerne vandt: 26-12.

 

Næste kamp ved mod: Odder Håndbold, som vi også skal møde i turneringen.
Det var en tættere kamp, hvor holdene fulgtes ad hele kampen igen. Ingen af holdene kunne få slået et hul på mere end 1-2 mål. Kampen viste en stor fightervilje fra pigernes side af og der blev kæmpet om hver bold. Kampen endte 20-20.

 

Efter lørdagens kampe, var damerne på en førsteplads med en bedre målscore end Odder.

 

Søndag kl. 1110 skulle damerne spille deres sidste gruppekamp mod: Helsingør.
Pigerne var ikke helt klar fra start og det blev en rodet kamp, hvor vores spil aldrig rigtig kom til sin plads. Forsvaret stod til gengæld super godt og vi lukkede kun 14 mål ind. Stor ros til forsvaret og Tanja.
Igen viste pigerne god figthervilje og viste gode takter, i at vi ikke lader os slå ud når vi møder modgang og vi ender med, at vinde kampen 16-14.

A-finalen blev spillet kl. 1410 og her hed modstanderen SIF Ansager, som vi tidligere har mødt i vores 2.division turnering.

Det blev aldrig en flot kamp, MEN man kommer langt med fight og vilje og det har pigerne virkelig fået ind under huden. Vi kæmper og kæmper, selvom spillet ikke flyder.
Vi vandt en tæt kamp på 16-14.

 

En god og lærrig weekend fra 2.division truppen. Vi havde glæde af, at have vores Dame Fynsserie med til Fregat Cup også.