2 point i Rækker Mølle.

2 point i Rækker Mølle.

2 point på en svær udebane.

Det blev til 2 point mere på kontoen efter en sejr over oprykkerne fra Rækker Mølle.

Heldigvis blev det pigerne fra Stjernen der skulle bryde Rækker mølles stime af hjemme sejere. De  har ikke tabt en hjemmekamp siden 10. december 2016.

Vi ligger igen godt ud med, at komme i front med 3-1 og 4-2.

Dog var starten plaget af mange tekniske fejl fra begge sider. Disse tekniske fejl skulle plage os igennem hele kampen.
Rækker Mølles højre fløj var meget skyde glad og hun blev en af ”vores” bedste spillere, for hende havde Tanja helt styr på. Da kampen var forbi tror jeg den hed 15 – 2 i Tanja’s favør.

 

Kampen bølgede lidt frem og tilbage og efter 15 min står der 5 – 5 og her støder Tanja sammen med en Ræk. Mølle spiller.
Det så slemt ud og må derfor bede Thomsen klæde om til målmands tøj, da vi ikke have en reserve målmand med. Dog rejsteTanja sig igen, sej som hun er.
Dette skaber dog lidt uro hos alle og vi skal lige bruge 5 min på at komme os over chokket. Det koster desværre på målkontoen og vi er bagud 5-9 med 8 min tilbage inden pausen. Men så finder vi det rigtig gear igen og da vi går til pause står der 9 – 9. Flot comeback!

 

Da Ræk. Mølle dækker et højt 3-2-1 blev det ikke helt vores bagskytters kamp. Men sagde til dem i pausen at de skulle blive ved med at presse fra bagkæden, for så ville vi køre dem trætte.

Nu vores bagskyttere ikke fik plads, så er det jo godt at vores fløje og strege steppede op, sammenlagt laver vi 14 mål fra kanter og streg rigtig flot.

 

Men som sagt kunne vi se at Ræk. Mølle begyndte at tabe pusten i løbet af de sidste 30 min. Hvilket gjorde vi stille og roligt begyndte at udbygge vores forspring og må indrømme på en bedre dag havde vi også vundet større.

Men det gode er at vi for lavet en masse mål især fra vores fløje, hvilket viser vores store brede.

Samt vi igen holder vores modstander nede under 20 mål.

 

Men der er også en del at arbejde, med især vores kontra som vi nok ærlig må indrømme ikke var til stede de første 45 min. Hvis vi kan forbedre dette til næste kampe mod Silkeborg hjemme i Skt. Jørgens hallen så ser det godt.

 

Alt i alt en rigtig god sejr og 2 vigtige point!

Thomas