Et par ord om sommertræningen for 1. Division damer

Et par ord om sommertræningen for 1. Division damer

Efter vores oprykning til 1. div. fik pigerne en mindre ferie, før vi startede op med vores sommertræning.

 

Den 30 april startede vi op igen. Vi havde åben træning for alle der havde lyst til at prøve sig af på henholdsvis 1 og 2 holdet. Der mødte næsten 40 spillere op til træning. Der var mange kendte ansigter, men også en del nye. Hvilket kun gør at konkurrencen bliver endnu større.

Efter ca. 2 uger valgte vi at skære ned til kun 30 spillere for at få mere kvalitet på træningen.
Ikke altid en rar øvelse, at skulle fortælle folk de ikke er med længere. Stjernen er en brede klub, så dette var også nyt for den enkle spiller at blive cuttet fra, hvilket kan være svært at forstå. Men alle har taget det pænt og med stor forståelse.

 

I løbet af sommertræningen har vi haft meget fokus på den fysiske del, da det kræver meget mere af den enkle spiller at skulle være med på 1. div niveau.
Så Wivi der er vores nye fysiske træner i teamet, har virkelig kørt pigerne hårdt, samtidig har vi fokuseret på mere hurtighed i fødderne.  Vi har arbejdet og haft en smule fokus på spillernes skud.

 

Vi har i perioden spillet to træningskampe, henholdsvis mod Vejle og Gudme.

 

Vejle som til dagligt spiller i 2. div og som altid har været en svær modstander for os, blev vundet med 29-21 efter en lidt rodet kamp. Men vi fik prøvet alle nye spiller af, samt vi kan tage vigtigheden af en sejr med os.
Desværre kom vi derfra med et par skader til Mette og Tanja. Dette har holdt dem ude i resten af sommertræningen, samt en mindre skade til Camilla i målet. Men heldigvis var hun hurtig klar igen.

 

Sidste træning før sommerferien, var en træningskamp mod Gudme som spillede 1. div sidste år og som spillede med omkring en topplacering lige til det sidste. Så det var en rigtig god pejling for hvor langt vi var nået i vores træning. Vi spillede 3 x 25 mod dem.

Målet for mig var at se hvor længe vi kunne være med, individuelt ville Gudme være stærkere end os. Men kunne vi være med på den fysiske del?
Vi kom rigtig godt ud af de 2 x 25 min hvor vi spillede lige op med Gudme og endda flere gange kunne have presset dem mere, men desværre var vi ikke helt skarpe på vores straffekast, hvor vi brændte 4.
Men det positive var at de kun fik scoret 18 mål mod vores utrolige stærke defensiv, at vi så kun laver 17 selv, er lidt i underkanten. Men vi har slet ikke arbejdet med den tekniske del endnu, samt mange nye konstellationer af nye og gamle spillere samt vi havde 4 spillere ude med mindre skader og ferie til kampen.

Efter 10 minutter spillede af 3 halvleg går vi ned med flaget pga. træthed er ok, men vi behøvede ikke smide 8 mål og forære Gudme sejren, hvilket der var stor enighed om efter kampen.
Vi taber: 25 – 35.
Men det vigtigste, var at vi fik set at vi godt kan være med og er på rette vej, MEN at det stadig kræver endnu mere fra holdet. Samt vi skal undgå at lave fejl, som vi ikke helt blev straffet for i 2. div.

 

Nu er pigerne gået på velfortjent sommerferie frem til d. 23-7-2019 hvor vi starter op igen.

 

Jeg er rigtig tilfreds med forløbet af denne sommertræning og jeg synes vi er der hvor trænerteamet forventer holdet skulle være.
Så håber vi kan bygge yderlige på efter ferien og frem til turneringsstart.

 

Alle på og omkring holdet skal have meget stor ros for indsatsen og håber alle glæder sig til opstarten.

 

Mvh

 

Trænerteament.

 

Sofie, Jesper, Rasmus, ”Gamle” Rasmus, Wivi og Thomas