Referat af kampen mod Ejstrup/Hærvejen

Referat af kampen mod Ejstrup/Hærvejen

Referat af kampen mod Ejstrup, af træner: Thomas Lyngsaa:

Efter kampen mod Ejstrup/hærvejen står vi tilbage med en lidt øv fornemmelse at vi kun fik 21 – 21
Selvom vi nok ikke fortjente mere i sidste ende.

Ejstrup kom ikke med et eller anden smart træk eller en forsvars formation vi ville blive overrasket over. Men det de kom med det de kunne og det gjorde de rigtig godt. Så tænker at de kommer fra kampen med den bedste fornemmelse, men sikkert også lidt skuffet over de ikke kunne holde hele vejen hjem.

Vi rammer ikke dagen helt perfekt og ligesom i Odder kampe er vi bagefter hele tiden og det virker som om at vi spiller op af bakke. Vi har svært ved at holde hovedet koldt. Det kommer til at koste noget på for mange tekniske fejl.
Hvilket for os til at stå i forsvar længere tid end vi ønsker.

Men vi bliver presset rigtig godt hvilket også giver en god kamp, med flotte aktioner i begge ender. Især de 2 forsvar og målmænd gør det godt igennem hele kampen.
Men desværre er vi kommet forlangt bagud, 4 mål. Noget skal der ske. ca. 15 min tilbage vælger jeg at tage deres omdrejnings spiller ud, via en mandsopdækning. Til at starte med giver det ikke det ønsket resultat. Men stille og rolig æder vi mål for mål og med ca. 4 min til bage for vi endelig hentet dem.

Men så bliver vi ramt af en 2 min. Heldigvis vinder Ejstrup kun denne overtal med 1 mål og med ca. 1 min igen udligner vi til 21 – 21 begge hold har mulighed for at score til sidst dog uden held.

Trods det uafgjorte resultat mod Ejstrup/Hærvejen på 21-21, slutter vi første halvsæson af med at ligge nr. 1! 2 point foran netto Ejstrup. Hvilket er rigtig flot.
Når vi kigger på tabellen er det også de 2 rigtig hold som ligger i toppen. Set ud fra vores målsætning før sæsonstart, som var top 5 og hvis mulig at komme ud i nogle oprykningskampe. Som stillingen ser ud nu skal der meget til for ikke at opfylde denne målsætning. Odder som er de som kan drille er allerede nu 7 point efter. Da de noget overraskende tabte til Vejle i weekenden.

Pigerne har igennem denne første halv sæson gjordt det fantastisk og har som sagt opfyldt vores forventning til sæsonen allerede. De kæmper med hovedet løftet højt, ikke bare i kamp men også til træning.
Alle ved hvor vigtig det er at vi kæmper sammen.

Som træner er det helt fantastisk at se det sammenhold der hersker. Samt at se hvordan nye spillere og tiltag bliver taget imod med smil og åbenhed.
Dette kan vi mærke smitter af på resten af klubben og godt at se udviklingen i dette arbejde.
Alle er velkommen til at komme med på vognen spillere, forældre, fans.
Hobby fotograf, videomand eller andet der kan være behjælpelig for det hold i nu bakker op. Så er i meget velkommen til at kontakte klubben.

Eller hvis i har mulighed for at give sponsorat er det også meget velkommen

Tak for opbakningen til alle der støttet os, og hepper på vores hjemmebane samt den som altid møder op på diverse udebaner… Fantastisk støtte i yder..

Tak!