Referat af kampen mod Vejle Håndbold

Referat af kampen mod Vejle Håndbold

Sejr over Vejle Håndbold.

Det var længe siden vi havde spillet kamp,  ikke siden 6 okt.
I mellemtiden havde vi mistet Mathilde Lykke som siden sommeren var blevet omskolet til kriger i vores midter forsvar sammen med Helle, da Mathilde har gjort det utroligt flot og var blevet en meget vigtig brik i vores forsvar. Så til dagens kamp, skulle vi spille med et helt nyt midterforsvar. (Matilde tager 5 md. til Østrig for at være skiguide, vi håber at se hende på banen fra næste sæson igen).

Jeg havde valgt at omskole Thomsen fra at dække en fløj til at overtage Mathildes plads, dette må siges at være en succes for ved siden af Helle klaret hun det med bravur.

Men mine bange anelser gik også på at vi normalt har det lidt svært med Vejle. Samt at netop Vejle lige havde slået Ejstrup/hærvejen, som vel nok er det stærkeste hold i rækken lige pt.

Men allerede efter 10 min spil kunne vi fra bænken godt se hvilken vej det ville gå i dagens kamp. Vejle var med til 5 – 5 så begyndte vi at trække fra.

 

Vi kom hurtigt på 4-1 men så var det som om det hele lige gik en tand for stærkt, vi begyndte at tabe bolde i kontraen og brændte ikke på målmanden men skød simpelthen forbi, eller ramte stolperne. Vil betegne det som sjusk. Men efter 10 min med dette begyndte vi igen at bruge vores sunde fornuft. Stille og roligt udbygget vi føringen til pause resultat 15-9.

 

I pausen snakkede vi om at køre endnu hårde på, da vi helt sikkert kunne kvase dem på bedre kondition.

Ganske rigtig kunne de ikke følge med og på et tidspunkt var vi foran med hele 11 mål. De sidste 10 min går gassen lidt af ballonen, vi sjusker lidt og taber med et par mål, så slut resultatet blev 28-20

 

En lidt kedelig kamp, som ikke nået de højder som alle ønsket. Dagens største bifald kom nok da vores lille højre fløj Camilla A træk ind på back pladsen og sendte et missil afsted, sørget for at alt spindelvæv var væk fra højre hjørne af målet..

 

Næste kamp er på søndag hvor vi drager til Ansager for at møde de lokale heltinder der.
Der håber vi at kunne holde vores stime som ubesejret, det bliver bestemt ikke nemt da Ansager har revanche til gode (det var dem vi slog i finalen til Fregat cup, hvilket de ikke var glade for).

 

Thomas