Referat af udekampen mod: Silkeborg Voel

Sikke en kamp.

 

Var noget nervøs for dagens modstander, da de netop havde slået Vejle og havde medvind til dagens kamp.

Men nervøsiteten forsvandt meget hurtigt. Silkeborg kunne kun følge med til 2 – 2 så begyndte vi at trække fra.

Vi stod sindssygt godt i vores forsvar og hvis de endelig skulle smutte igennem, jamen så stod der en vis Tanja i vejen.

Vi havde til dagen kamp lavet en lille ændring, nemlig at flytte Thomsen ud på back pladsen i stedet for Joan, Hvilket gav plads til Mette i forvaret.

Grunden til dette var at Silkeborg har en back spiller som har et godt underhånds skud som jeg gerne ville have stoppet.

Denne rokering gik endnu bedre en forventet. O mål fra denne back spiller.

Hele forsvaret var i top i dag, vil dog gerne fremhæve Thomsen, hun var her, der og alle vejene. Sander kom ind fra bænken og gjorde også en rigtig god figur.

 

Men i det hele taget deltog alle i denne flotte kamp fra vores side, Gabi kom ind i angrebet efter Mette ikke lige kunne få det køre. Det er nemt at være træner når der er en sådan disciplin og alle bare bidrager til fællesskabet.

I vores angreb kunne Silkeborg ikke finde ud af vores system pres og da de ikke lavet modtræk over for dette, var det vores åbning i gennem de første 30 min.

Vi kunne gå til pausen foran 6 -12

Efter pausen forsatte vi med at kværne på da vi endnu engang kunne se at vores modstander ikke kunne stå distancen. Dog havde vi lige 5 – 7 min hvor vi gav 3 mål væk. Men igen fik vi hurtigt rettet fejlene og vi var tilbage på sporet.

Vi vinder meget sikkert 11 – 23

Eneste lille ting var vores evige scoring problem, da vi har mange chancer til at lave flere mål. Men vi kæmper for at finde løsninger. Jeg ser også en del fremgang på dette og håber der kommer endnu flere mål til vores næste kamp mod Team Esbjerg her på lørdag d. 9. marts i skt. Jørgens hallen.’

 

Flot kamp af hele holdet