Referat:

Referat:

IF Stjernen VS SIF Ansager

Efter et par måneder hvor vi ikke har fået spillet særligt meget og vores udbytte af de få kampe i december og januar ikke har givet den pointhøst som vi ønsket.
Derfor har vi haft det meget svært med at komme i gear igen.
Senest i kampen imod Rækker mølle ramte vi vores bundniveau, helt i orden at tabe til et bedre hold på dagen som mod Vejle.
Men vi var alle enige om at kampen mod Rækker Mølle kunne vi ikke være bekendt.

Derfor skulle der andre tiltag til.
Træningsugen har været rigtig god. Så dette skulle føres med videre til kampen mod SIF Ansager.
Vi startet aften før, da en del af spillerne overnattet sammen i sommerhus og resten kom til dagen efter, til morgenmad.
Efter morgenmanden gik nogle en tur andre slappede af med brætspil.
Det var en god ro over hele truppen da vi ankom til Skt. Jørgens hallen.

Kampen skulle vindes i dag og dette kunne som sagt mærkes på pigerne.
De sidste 2 kampe vi har spillet imod Ansager er endt ud med en 1 måls sej til os. Ansager spiller en form for håndbold som vi normalt ikke bryder os om hårdt og meget over stregen. Men ros til de 2 unge upcomming dommere for at holde en god linje.

De først 20 min tydet ikke på at vi skulle komme nemt til tingende, hvilket jeg heller ikke forventet. Men for at være ærlig, de ca. 20 min i højt tempo var hvad Ansager kunne holde til.
Selvom vi var bagud med et par stykker. Forsvaret kæmpet alt hvad de kunne, desværre var heldet ikke med Tanja i målet. Hun fik en lille reprimande. Mere skulle der ikke til og ved pausen stor der heldigvis 12 – 12.

Efter pausen var jeg aldring i tvivl omkring udfaldet af kampen. Tanja steppet up, forsvaret ligeså og angrebet begyndte at tage form. Mia fik en uheldigt en albue i hovedet efter ca. 10 min og vi måtte undvære hende resten af kampen. Heldigvis forsatte pigerne med at kværne Ansager ned i gulvet. 

Det som har været så svært for os det sidst stykke tid, angrebet begyndte at tage form. Alt det vi havde arbejdet/trænet, med i ugens løb lykkes. Helle fik mange indspil 5 kasser og et par straffekast. Man anføren i angrebet i dag var Camilla Akelbo. Som har haft det svært med hende afslutninger på det sidste, steppet gevaldig op med 8 kasser på dagen. 

Hele 29 mål for vi lavet og vi holder Ansager på 10 i de sidst 30 min. Så kender vi Stjernes piger igen.

29-22 vinder vi.

Alt dette flotte arbejde skal der nu bygges videre på, så vi kan være endnu mere klar til den svære udekamp mod Silkeborg på søndag.

Dagens målscore: 
Camilla Akselbo: 8 mål 
Helle Nørgaard: 5 mål 
Mette Troelsen: 5 mål 
Joan Gisselbæk: 4 mål 
Mia Nygaard: 3 mål 
Sabine Kold: 2 mål 
Kamilla Larsen: 1 mål 
Sabrina Holmegaard: 1 mål

Dagens spiller: Camilla Akselbo