Sejr over Silkeborg-Voel.

Sejr over Silkeborg-Voel.

Flot sejr over et af rækkens tophold.

Eller som træneren vil sige det. En suveræn indstilling til dagens kamp gjorde at vi fik de 2 point.

Kampen som stod mod det stærke Silkeborg-Voel mandskab der ligesom Stjernen også havde 4 point efter 2 kampe. Deres holdkort viste også at Silkeborg havde nuværende og tidligere liga spillere med til kampen. Hvilket selvfølgelig altid vil giver lidt extra kriller i maven før en kamp går i gang.

Vi ved at Silkeborg er gode til at afstraffe deres modstanderhold med hurtig kontra, når der laves tekniske fejl eller dårlige afslutninger. Så derfor skulle vi minimere dette kraftigt.
Personlig frygtede jeg dette lidt, da vi i de to første kampe havde lavet et hav af disse fejl og dårlige beslutningerne. Men heldigvis blev min frygt gjort til skamme.

De første 30 min spillede vi lige op med Silkeborg selvom vi et par gange var bagud med et par mål. Men vi stod rigtig godt i vores forsvar, eneste problem var deres skytte fra højre back som lavede en del underhånds skud med efterfølgende scoring.

I angrebet havde vi aftalt at spille disciplineret og med omtanke,  og dette gav muligheder til vores back. Mia havde rigtig godt gang i venstre armen og hun viste sit potentiale frem med flere flotte mål. Hvilket gjorde at vi kunne gå til pause med en 13 -12 føring.

I pausen aftalte vi, at vi skulle få lukket af i forsvaret især på underhåndsskytten, samt at vi skulle begynde at presse dem endnu mere i kontra delen, da vi vidste vi kunne gøre dem trætte.

Efter pausen holdte vores forsvar hvad de havde lovet samt at Tanja også lukkede af i målet, det afførte at Silkeborg kun havde lavet 4 mål, indtil 5 min før tid og der ialt kun blev lavet 6 mål efter pausen.

Kæmpe fortjeneste til forsvaret hvor alle skal nævnes, men at Helle og Matihide især pillede pynten at en så dygtig skytte som Iben Due, der normalt ligger en del højre på mållisten end de 3 hun laver mod os.
Men også at vi holder ligaspilleren Andrea West Bendtsen fra ikke at score i de sidste 30 mim. Det viser hvilken klasse vores forsvar + målvogtere har.

I angrebet begyndte vores kontra stille og roligt at komme i gang, men den kræver stadig en del arbejde. Vores åbninger sidder som de skal og vi kom til mange åbne muligheder.
At det så kneb lidt med afslutningerne er selvfølgelig noget der også skal arbejdes på.

Det skal siges at Silkeborg havde en tidligere landsholdsmålmand på kassen og hun pillede lidt pynten af os.

Men efter de sidste 30 min stod der:  23 – 18 på tavlen.

Sejren kom i hus, ved vi spillede som et hold. Vi udviste stor disciplin og tålmodighed og de aftaler der blev lavet, blev holdt igennem hele kampen.

Bedste kamp til dato fra vores side af.

Næste kamp er først d. 3 nov. Hvor vi møder Vejle som altid har en tildens til at drille os.
Men jeg ved at pigerne er supermotiveret og klar på opgaven.

 

Thomas