Sejr over Team Esbjerg 2.

Sejr over Team Esbjerg 2.
På en kold mandag i november skulle pigerne fra Stjernen på tur til vestkysten for at møde Team Esbjerg 2.
Som alle andre kampe var vi spændte. Hvilken spillere havde de med fra deres første hold, nu da håndboldligaen ligger stille pga. det kommende EM. Men også set i lyset af den kamp vi præsentere sidst mod Ansager.
Men heldigvis var der ingen overraskelser på deres holdkort.
Kampen oplæg var igen et meget fladt 6-0 forsvar da Esbjerg ikke har de store skytter, men gerne bruger deres streg og for normalt mange mål derfra.
De første 30 min viste Stjernen hvad de er i stand til som forsvar. 5 mål var hvad Esbjerg fik lov at score. Et høj koncentreret mandskab fra stjernen tillod intet til tilfældighederne.
Vi kunne gå til pause med en 14 – 5 føring.
De sidste 30 min bliver kampen fra vores side, lidt for meget walkover og vi tillader Esbjerg for mange mål. Samt vi brænder en del. Netop her er det område vi skal ligge meget mere på. Vi skal kunne holde koncentrationen igennem 60 min og være mere effektive. Men vinder sikkert 29 – 18
COMBACK til 2. Div: Til dagens kamp havde jeg taget Sabine Kold med, som er kommet tilbage efter graviditet og hvilket måde at fejre det på. Topscore med 6 mål på 6 forsøg
Flot og der er selvfølgelig genvalg. Som det i øvrigt er til alle, til næste kamp mod rækkens nr 3 Skovbakken. Hvor vi skal prøve at forsætte vores stime som ubesejret. Men det bliver ikke nemt da Skovbakken er gode på alle pladser. Så kom og hjælpe pigerne på vej.
Kampen spilles på søndag kl. 14:30 I Skt Jørgens hallen.
Thomas