Sejr over TPI!

Sejr over TPI!

Fight gav 2 point imod TPI!

Det blev præcis den svære kamp vi havde forestillet os. Et godt spillende TPI hold som til tider havde os ude i torvene. Men flot fight og stor kvalitet som et hold gjorde at vi alligevel kunne tage 2 point hjem.

De første 10 min viser vi hvad vi kan og kommer foran med 4-1 på flotte gennem spillet angreb. Men så lige pludseligt får vi slet ikke løst opgaven i angrebet. De aftaler vi havde aftalt løser vi ikke som ønsket, samt at vores afslutninger er for uskabe. Til gengæld spiller vi rigtig fornuftigt i vores forsvar og for lukket rigtigt god af.

Vi går til pause med 8 – 8

Anden halvleg bliver en lidt rodet affære, hvor TPI har føretrøjen. Igen grundet vores dårlige beslutninger i angrebet. Da der er 11 min tilbage af kampen er vi bagud med 12 – 15.
Men så vælger forsvaret og Tanja i målet at lukke totalt af og samtidigt sender vi Camilla H på banen. Hun har tur i hendes afslutninger, samt en vigtig redning i målet gør at vi afgøre kampen til vores fordel. 16 – 15

Det var ikke den bedst spillende kamp fra vores side, men mest af alt skal det tilskrives et godt spillende TPI hold.

Men vi viser dog stor kvalitet ved at fighte os til det vi kunne spille os til. Vi viser også at når vi står sammen er vi bedst.
Thomas
Målscore:
Joan Gisselbæk: 7 mål
Camilla Højerup: 2 mål
Gabriela Hviid: 2 mål
Mette Troelsen: 2 mål
Sabrina Holmegaard: 1 mål
Helle Nørregaard: 1 mål
Mia Nygaard: 1 mål