IF Stjernen forlænger samarbejdet med Emil Drejer.

IF Stjernen forlænger samarbejdet med Emil Drejer.

IF Stjernen forlænger samarbejdet med Emil Drejer

 

IF Stjernen har forlænget aftalen med Emil Drejer, cheftræner for klubbens herrehold i 3. division. Det betyder, at parterne nu har papir på hinanden frem til sommeren 2020.

 

Emil Drejer startede sin trænerkarriere i IF Stjernen i sidste sæson. Det betød samtidig, at han lagde en lang og flot karriere som spiller bag sig. En karriere, der blandt andet kom forbi adresse som GOG og Otterup.

 

Herrerne har haft en svær sæson, hvor mange alvorlige skader, har givet svære betingelser for holdet, som aktuelt indtager en plads som nummer 10 i rækken. Den lave placering til trods, var Emil Drejer dog ikke i tvivl om, at det var det rigtige for ham at fortsætte i IF Stjernen:

 

”Mit første år som træner har været udfordrende – særligt set i lyset af de mange skader, som holdet er blevet ramt af. Uanset hvor vi ender i tabellen, ændrer det dog ikke min opfattelse af, at en forlængelse med klubben, er det rigtige for mig. Spillermaterialet er godt og spillerne har været meget åbne og imødekommende overfor mine tanker og ideer. Det er jeg meget taknemmelig for og det danner grobund for, at vi kan opnå gode resultater sammen på sigt”.

 

Holdet går en særdeles spændende periode i møde, hvor man i to ud af de næste tre kampe, skal i direkte duel mod konkurrenter i bunden af rækken. Konkurrenter, som Drejer har stor tro på, at man kan besejre. Uanset hvad, er det dog afgørende, at der bygges på frem mod næste sæson:

 

”Jeg håber og tror på, at vi kan lægge flere lag på vores spil til den kommende sæson. Vi skal prioritere højt, at fortsætte det gode træningsmiljø der har været i år. Tilmed håber jeg selvfølgelig på, at vi kan få en mere stabil sæson – særligt med henblik på antallet af skader. Kan marginalerne tilsmile os lidt mere, er jeg sikker på, at vi går en meget spændende sæson i møde. Jeg ser meget frem til næste sæson”.

 

Og det er ikke kun Emil Drejer, der er glad for forlængelsen. Også formand Finn Hansen, er meget glad for, at fremtiden nu er på plads på herrernes trænerbænk:

”Jeg er meget glad og tilfreds med, at Emil har takket ja til en forlængelse med IF Stjernen. Holdet har i år været i strid modvind på skadesfronten, men jeg er ikke i tvivl om at der er et stort potentiale i holdet, og det er Emil den helt rigtige til at indfri”.

 

Finn Hansen har haft fart i kuglepennen på det seneste. I sidste uge forlængede han således aftalen med damernes cheftræner, Thomas Lyngsaa og nu er turen altså kommet til Emil Drejer. I den forbindelse hæfter formanden sig særligt ved Drejers trænerfaglige grundighed, og den popularitet og respekt, han nyder fra spillertruppen:

 

”Emil er en meget grundig træner, som er skarp i sin analyse af alle modstandere. Tilmed har Emil med sit store engagement og beundringsværdige dedikation til tingene, gjort sig selv meget populær i spillertruppen. Ligeledes har han formået at udvikle træningsmiljøet i klubben, hvor jeg har set en meget seriøs og målrettet tilgang til træningen. Jeg glæder mig meget over, at vi nu fortsætter samarbejdet”.

 

 

Søndag d. 17. marts skal herrerne igen på halgulvet. Her gæster man lokalrivalerne fra TPI.