OVERBEVISENDE SEJR MOD KØGE

3. division herrer vinder sikkert 28-23 over Køge

IF Stjernen manglede forud for dagens kamp Victor Larsen, Malthe Holm Johansen, Nicolai Lystbæk og Stefan Eghøj. Det gav chancen til debutanten Kim Vejen og bundrutinerede Martin Bækhøj, som var hævet op fra andetholdet i dagens anledning

Kampen startede tæt. Kampen var lagt ud i et højt tempo, og føringen var skiftevis fynsk og sjællandsk. Efter 15 min. begyndte Stjernen dog at trække fra, ikke mindst takket være et flot forsvarsspil med Lasse Larsen og Mads Hansen i spidsen. Samtidigt stod Tobias Bertil godt i målet og fik lukket flot af. Angrebsspillet flød sublimt. Med et godt presspil og tålmodighed spillede Stjernen sig let igennem det tynde Køge forsvar. Stjernen gik til pause med en 12-8 føring.

I halvlegen blev der snakket om, at kontrafasen skulle sættes mere i fokus, og at der fortsat skulle tackles igennem forsvarsmæssigt.

Halvlegen starter svagt for Stjernen. Med dumme afslutninger formår Køge at hente en smule ind på hjemmeholdet. Men takket være en hurtig transformation, blev der lukket fuldstændigt af i Stjernens forsvar. Stjernen stormer frem og kører herefter Køge fuldstændig over og sætter sig i front med en føring på 24-12. Kampen var hurtigt afgjort, og kun sejrens størrelse var usikker. Køge kæmper sig dog flot tilbage i kampen, som ender 28-23.

En kamp hvor Stjernen viser, at holdet hører med i den absolutte top i 3. division. Sejren kunne ikke komme på et bedre tidspunkt, da de to nærmeste forfølgere, Dalby G&IF og HC Odense, begge tabte point i weekenden. Det placerer IF Stjernen på en tredjeplads med kun 1 point op til Dalby på andenpladsen og 3 point op til HC Odense på førstepladsen.

Næste udfordring for herrerne er udekampen mod HØJ på lørdag!

Dagens målscorere:

Casper Eghøj: 7 mål
Nicolai Erics: 4 mål
Emil Lesmark: 4 mål
Toke Kilsgaard: 4 mål
Mads Møller Hansen: 3 mål
Martin Bækhøj: 2 mål
Claus Nørregaard: 2 mål
Kim Vejen: 1 mål
Lasse Larsen: 1 mål