Et par ord om optakten for 3.division herre

Et par ord om optakten for 3.division herre

Sommerpausen er passé – Kerteminde venter forude

 

Af Mikkel Wittorff Nielsen

 

Efter en lang sommerpause er IF Stjernens bedste herrehold igen klar til en ny sæson, når man på søndag gæster Kerteminde HK.

 

Truppen har været igennem en mindre åreladning over sommeren, hvor flere spillere har forladt skuden. Heriblandt har man vinket farvel til Victor, Andreas, Jeppe og Baltzer. Afskederne skyldes

alt fra flytning til højskoleophold, men alle vil de blive savnet – menneskeligt som sportsligt.

Læg dertil at skadeslisten aktuelt tæller Lesmark, Lasse, Marco og Bertil og det står klart, at truppen aktuelt er ramt på flere parametre.

 

Det sagt, så har truppen fået tilgang af spændende spillere som Simon, Oliver og Mike.

 

Særligt spændende bliver det nu at se, hvorvidt spillere der tidligere har været lidt i perifirien af holdet, griber chancen når den opstår og tilspiller sig minutter på trægulvet for klubbens bedste herrehold. Allerede nu kan det mærkes, at flere spillere har taget udfordringen op, mødt op til flere træninger og vist en nyvunden seriøsitet og omhu i hver eneste øvelse. Det har allerede inden sæsonens første kamp resulteret i mange gode træninger på et stabilt og højt niveau, hvilket gør hele holdet fortrøstningsfuldt forud for den svære kamp i Kerteminde – et håndboldfolk der altid møder talstærkt op og er festligt stemt.

 

Det bliver afgørende, at man i år formår at få kørt nye, spændende spillere ind og få dem integreret optimalt i de integrerede aftalte der foreligger i forsvar såvel som angreb. Lykkes det, er det muligt at overraske positivt på flere parametre.

 

Truppen skal finde sin balance og spillerne skal kende deres roller. Vigtigt bliver det, at de rutinerede aktører erkender vigtigheden af deres tilstedeværelse og træder i karakter, når det er påkrævet. Truppen rummer et stort, hidtil uforløst potentiale – forløses det ordentligt, kan det blive en festlig sæson.

 

Til søndagens sæsonåbner er følgende spillere udtaget:

 

Pullich, Mathias, Hannibal, Tobias, Jeppe, Mike, Frich, Elkjær, Mads, Erichs, Stein, Oliver og Simon. En stor trup på 13 mand. Årsagen til dette skal dog findes i det faktum at flere af de udtagede har småskavanker og derfor er tvivlsomme til opgøret.