Første kamp i 1.division

Første kamp i 1.division
Et par ord om gårdagens debut i 1.division af træner, Thomas Lyngsaa:
 
Så blev det endelig tid til at vise IF Stjernen frem i den næstbedste dame række og sikke en modstander vi skulle ligge arm med i første kamp.
Bjerringbro, der var i spil til oprykning til ligaen sidste sæson.
Vi viste godt hvilken styrke de ville komme med.
En meget stærk bagkæde måske den bedste i rækken? Som vil give rigtig mange hold problemer ikke bare i 1. div, men også hold fra Ligaen.
 
Kunne vi følge med fysisk og tempo?
Her efter kampen kan jeg svare helt klart ja. Efter kampen sad vi faktisk tilbage med en lidt øv følelse, da vi mente det godt kunne være blevet til lidt mere.
Vi kommer faktisk udmærket fra start, men de 3 første skud er ikke lige med os, stolpe ud, samtidig kunne BFH bringe sig i fornt med 2.
Men pigerne spillede med stor optimismen og stolthed videre.
Vi kommer endda foran og følger med til 6 – 6 derefter for BFH et par nemme mål, med de er ikke længere væk end 2 mål. Ved pausen er vi dog bagud med 10-13
Dette skyldes primært deres playmaker der kom alt for nemt til hendes mål, hele 7 stk i de først 30 min.
Dette skyldtes at vi ikke kom ud og fik kontakt på hende fra starten.
Vi ændrede ikke så meget andet at vi skal få mere kontakt på hende, hun laver 3 mål efter pausen.
Efter pausen hænger vi godt med. Men en overtals periode taber vi 2 – 0 samt vi laver 3-4 tekniske fejl. Dette koster mod så godt et hold.
 
Så i en flot præmierkamp taber vi desværre 24-19.
 
At vi må gå fra banen med 19-24 nederlag er ok, men alligevel, hvis og hvis vi nu havde være mere effektive på vores chancer og en smule mere held.
Så havde vi nok rystet dem endnu mere og hvad kunne det så ikke have end med.
Stor ros til hele holdet for deres indsats, Vi udviser respekt for vores modstander men hvor er det dejligt at se at vi upåagtede går til opgaven, med en stor portion tro på egne evner.
 
Så vi forsætte med at bygge på og håber det kan være med til at give point, måske allerede i næste kamp på udebane mod Hadsted kl. 14:00.
Yderligere skal der være stor ros til alle omkring klubben for en pletfri afholdelse af den første 1. div kamp, især med alle de nye tiltag osv. Tak.
Til alle de feststemte publikummere der var tilstede i hallen, Tak for hjælpen, vi håber at se jer alle meget snart igen.