IF Stjernen stærkt repræsenteret til Ungdomspokalfinale stævnet i Ullerslev

IF Stjernen stærkt repræsenteret til Ungdomspokalfinale stævnet i Ullerslev

Af David Møller

Vi har hele 4 hold kvalificeret i A-pokal finalerne d. 03/03, som bliver afholdt i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Dermed er IF Stjernen den stærkest repræsenterede klub. Læs om vejene til finalen for de 4 hold, som blandt andet har budt på et vildt comeback, forlænget spilletid mv.

U10 drengene har deltaget i en lidt anderledes pokalturnering. Da der kun var 4 hold tilmeldt i A-pokalen valgte FHF at lave en pulje, hvor alle mødte alle 1 gang, pulje-vinderen og 2’eren skal så mødes i finalen i Ullerslev.

GOG – IF Stjernen (pulje)

Første kamp var en tur til Gudme, drengene har spillet nogle tætte kampe mod GOG, men det var endnu ikke lykkedes at nappe en sejr over de gule. Kampen startede med højt tempo og en hurtig 4-1 føring til GOG, vores drenge kommer tilbage på 4-4, men kommer bagud med 10-8 til pause. Vores drenge kommer dog ud med en helt anden energi efter pause, og vinder kampen 12-17 på et solidt forsvar og en fantastisk målmandsspil.

IF Stjernen – Kerteminde HK (pulje)

Anden kamp var en hjemmebane kamp mod Kerteminde. Kerteminde kom flyvende fra start og var stort foran til pause. 2. halvleg var en stor forfølgelses kamp. Det lykkedes dog vores drenge i sidste ende at komme tilbage og lave et af de vildeste comebacks i Skt. Jørgens Hallen i lang tid. Drengene vandt 19-18.

Aarup BK – IF Stjernen (pulje)

Kampen endte 13-19.

IF Stjernen – Kerteminde HK (pulje)

I finalen skal drengene op i mod Kerteminde HK igen. Kampen spilles i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter 2 kl. 9:55.


U10 pigerne
startede i kvartfinalen.

IF Stjernen – GOG (kvartfinale)

Der var lagt op til kampen om Fyn. Begge hold lå med maksimum point i turneringen. Begge hold var sat op på det ville blive en tæt kamp. Det vidste sig dog hurtigt at kampen aldrig rigtig blev spændende. Vores piger tog fra start teten i kampen og tog en meget overraskende stor sejr på 15-4.

Nyborg – IF Stjernen (semifinale)

Denne gang var der lagt op til en kamp hvor alle forventede en sikker sejr. Nyborg var før jul rykket ud af A-rækken, hvor vi pigerne blandt andet havde slået dem 20-5. Helt sådan skulle det ikke gå denne gang. Nyborg var med i starten af kampen, men pigerne får hurtigt skabt en distance, men usikkert og træt spil samt en flot præstation af Nyborg gør at kampen ender med en sejr på 15-8.

IF Stjernen – Aarup BK (finalen)

Finalen spilles i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter 1 kl. 09:40

U12 Pige AA:

Aarup BK – IF Stjernen (kvartfinale)

Da pokalturneringen begyndte i 1. runde, hvor man måtte vurdere Aarup som den sværeste modstander og heldet i lodtrækningen var mod os, så pigerne tog afsted og mødte Aarup i en kamp som må siges at være spændende.

Vi kommer hurtigt bagud 4-1 men kæmper os dog tilbage på 4-4. Derfra går det dog ned af igen, vi kæmper med angrebsspillet hvor vi tvivler på vi kan spille os igennem. Vi kæmper resten af halvlegen for at komme op på dem, det lykkedes os med 40 sekunder igen at udligne til 9-9, det blev også halvlegsstillingen. Anden halvlegs start var det modsatte af første. Vi kommer foran 9-13 men det lykkes Aarup at komme på 17-17 på straffekast, samtidig får vi en udvisning som lige netop holder kampen ud. Efter en scoring til os får Aarup et frikast i sidste sekund. Desværre sætter Aarup spilleren bolden op i hjørnet og udligner. Så nu skulle vi i omkamp 2*5 minutter.

Vi forsætter med at stå fantastisk i forsvaret, holder dem på 18 mål indtil de får et straffe i sidste sekund af 1. halvleg omkamp. Samtidig får vi endnu en udvisning. Aarup udligner til 19-19.

Forsvaret forsætter selvom vi er en mand i undertal med at kæmpe fantastisk flot. I angrebet lykkes det os at tilkæmpe os en god chance på fløjen, som vi scorer på. Så vi kommer foran 19-20. Vi holder dem igen i forsvaret og tilkæmper os vores 3. straffe i kampen. Heldigvis var 3. gang lykkens gang på straffe, og vi kommer foran med 2. Aarup reducerer i sidste sekund til 20-21. Jublen bryder ud og vi er videre.

DHG – IF Stjernen (semifinale)

Dernæst stod den på DHG som i starten af forårssæsonen har vist super spil og gode resultater. Bl.a. spillet uafgjort med os to uger forinden. Vi havde både den kamp at revanchere samt ønsket om at slå dem, der slog vores andet hold ud i deres 1. runde. Vi får en ganske fin start og kommer hurtigt foran med et par mål. Særligt forsvarspillet var tunet op og holder DHG på under 9 mål i begge halvlege. I angrebet får DHG at se, hvordan man kan blive kørt rundt, og hvis det ikke var for et par kontraer i slutningen af første halvleg af DHG, havde det set værre ud for dem. Vi tager en føring på 12-8 med til pause.

Fokus i pausen er lige at få rettet lidt småting, men ellers holde fast og få en god start på anden halvleg. Igen leverede pigerne en god fight, og efter kort tid begynder DHG at få svært ved at bryde igennem vores forsvar og tager dumme skud, samtidig med vi kører på. Vi øger langsomt føringen over det næste kvarters tid, men selvom DHG virkede lidt slået, bliver pigerne ved og tager en sejr på 26-17. En god kamp hele vejen over, og nu er pigerne klar til finalen.

IF Stjernen – Svendborg  (finale)

Finalen bliver spillet i Ullerslevhallen 2 lørdag 3. marts klokken 12:00 mod Svendborg.

U14 Drenge 1. div:

BR 66 Langeskov – IF Stjernen (kvartfinale)
Der var lagt op til fest og farver i Langeskovhallen, da der var julefrokost så hallen var fyldt op med tilskuer, der gav nerver på holdet i starten af kampen. Det resulterede i at en af vores spillere fik to 2 minutters udvisninger på ganske få minutter som kom til stor fordel for Langeskov. Lige i det vi går til pause får Langeskov deres første 2 minutters udvisning og hvor vi er foran med 2 mål. Vi får aftalt  i pausen vi går ind og overtager kontrollen af kampen, ved at vi spiller vores fantatiske overtalsspil. Vi vinder overtallet 3-0 som aftalt hvilket gør vi kommer foran med 5 og derfra kørte vi den hjem til en stor sejr på 13-25.

DHG – IF Stjernen (semifinale)
Vi mødte DHG 2 dage forinden kampen. En tæt og spændende kamp som endte 32-28 til os. Men det skulle være helt anderledes i pokalsemifinalen. Vi står noget af det bedste forsvar vi længere har præsteret, hvilket resultere i DHG kun score 4 mål i første halvleg. Dog havde vi også selv lidt svært ved at få prikket hul på DHG og det først mål kom først efter 7 minutters spilletid. Efter vi fik scoret det første mål, væltede de bare ind en efter en. Vi spillede DHG ud af banen og tog en meget velfortjent storsejr. Kampen endte 15-27

GOG – IF Stjernen

Nu venter GOG i pokalfinalen. En kamp hvor vi er underdogs. Vi har haft en dårlig historik med GOG. Men vi klar til at skrive den historik om, så kom og bliv en del af den og det sker kl 14:25

 

“Det er meget flot, at hele 4 hold har spillet sig i A-finalerne til ungdomspokalfinalestævnet. Vores U12 drenge var også meget tæt på at komme med. Det vidner om, at mange forhold går i den rigtige retning i ungdomsafdelingen først og fremmest, at vi har mange dygtige og engagerede trænere og dermed et godt træningsmiljø. Og så synes jeg også, at det er vigtigt at huske, at vi har bredden med. Vi har mange gode spillere og hold og derfor klarer vores 1. hold sig godt. Jeg håber, at mange vil komme og støtte holdene og skabe en god stemning til kampene”

Ungdomsformand, Thomas B. Rasmussen

IF Stjernens a-finalekampe i Ullerslev

U10 pige kl. 9.40

U10 drenge kl. 9.55

U12 pige kl. 12.00

U14 drenge kl. 14.25