Ny assistent træner til 1.division damer

Ny assistent træner til 1.division damer

Jesper Østergaard Nielsen assistenttræner i IF Stjernen.

Holdet til næste sæson er så godt som på plads, og nu har IF Stjernen 1. div damer også vished omkring, hvem der skal styre holdet fra sidelinjen, da den sidste brik er faldet på plads.

31-årige Jesper Østergaard Nielsen har sin unge alder til trods mange års trænererfaring og har selv været aktiv som spiller i GOG, og den erfaring er sammen med gode menneskelige egenskaber årsagen til, at han bliver budt velkommen i IF Stjernen.

– Han har store håndboldfaglige egenskaber og en meget høj arbejdsiver. Jeg kan mærke ilden i øjnene på ham, når vi holder samtaler omkring holdet, og han brænder virkelig for håndbolden.

Vi skal nu i gang med en rigtig spændende sæson, som vi har fuldt fokus på, men jeg glæder mig samtidig til, at Jesper skal være en del af IF Stjernen. Sammen med vores fysiske assistent træner Wivi Akselbo, samt den nye holdleder Sofie Busk Simonsen, har vi virkelig en fantastisk sammensætning af vores træner team

Som cheftræner ser frem til samarbejdet over hele linjen. Allerede nu kan jeg mærke at holdet bliver løftet til et andet niveau. Hvilket vi også skal, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at forblive i 1. div.

– Jesper har både gode faglige og menneskelige egenskaber. Han er meget dedikeret og med hans allerede store erfaring, er jeg sikker på, at han bliver en super god sparringspartner for træner teamet og ikke mindst spillerne. Han kan med sin erfaring som både træner og spiller give en masse gode input til vores hold.

Udover at være assistent hos IF Stjernen er Jesper også cheftræner for U-17 drenge i HCO og her ligger hans første prioritet også.

Udover dette er Jesper uddannet fysioterapeut og arbejder hos kæden Benefit.

Velkommen til Jesper.