Referat af hjemmekampen mod Team Esbjerg 2.

Referat af hjemmekampen mod Team Esbjerg 2.

Stjernen – Team Esbjerg 2:

 

I den omvendte kamp, som efterhånden ligger langt tilbage var vi en klasse bedre en Esbjerg.

Men denne kamp mod Esbjerg blev noget anderledes.

Det startede allerede torsdag aften efter vores sidste træning. Da Esbjerg bad om at få flyttet kampen pga. mange afbud. Grundet det var sendt at melde afbud pga. mange afbud fra Esbjergs spillere.  Sagde vi pænt nej tak og ønskede at spille kampen på det planlagte tidspunkt.

Allerede der begyndte mine indre alarm klokker at ringe. Er pigerne nu klar, nu skal vi ikke undervurdere dem osv.

 

Da kampen endelig skulle spilles var hele Esbjerg tilstede, ja eneste spillere de manglet var deres Liga spiller som de normalt har med… Lidt underligt at de så havde så mange afbud !!

 

Kampens første 15 min var meget svære for os, Esbjerg spillede klogt og meeeget langsomt, tror ikke de havde et angreb i første halvleg på under 1 min. Som de desværre fik lov til.

Esbjerg holdt ved indtil 6 – 6 så begyndte forsvaret at steppe op og Tanja fik langsomt fat inde i målet.

Sabrina boltrede sig med en del hurtige kontra. Vores angrebsspil fungeret også rigtig godt og vi kom nemt til vores mål.

Så vi kunne gå til pause med en sikker 6 måls føring 15 – 9

 

Vi havde 2 spillere at skulle forholde os til, især deres bagspiller med nr. 11 hun gjorde ”det onde” ved os.

Vi kom godt i gang med anden halvleg og vi byttede mål ca. de første 10 min.

De næste 10 min skal vi hurtig glemme, der kom et par dommerkendelser imod os og Esbjerg for alt serveret .  Ja selv mål med en halvfods overtrådt. Men de kære dommere skal også have lov at have en dårlig dag på kontoret.

Alt dette går os for meget på og vi taber hovedet, på måltavlen kommer Esbjerg nærmer og nærmer lige ind til 20-18. Så bliver blødningen stoppet og slutteligt vinder vi sikkert med 30-22.

 

Til tider spiller vi rigtig god håndbold, men til andre tider spiller vi hovedløst, disse perioder skal vi have minimeret og blive bedre til at agerer i modgangs perioder, hvilket vi ellers har været rigtige gode til igennem sæsonen.

Men lige i denne kampe falder vi igennem. Noget af det skyldes nok at den besked Esbjerg sendte torsdag aften lå for meget i vores baghoveder. Så kan sige de fik rodet med vores hoveder.

 

Dette skal rettes inden næste kamp mod TPI, da kampe mod lokalrivalerne altid er meget svære også selvom TPI ligger i den tunge ende, så kan de meget nemt gøre det svært for os.

 

Men kom endelig i Paarup hallen og hep på alle de stjernen hold som skal spille imod TPI på søndag d. 17 første hold er Herre serie 3 kl. 12:00, FS-damer kl.14:15, 3 div. herre kl. 15:45 og sidst 2. div damer kl. 17:30

 

Fredag spiller vi pokalkamp mod sidste års pokalmestre fra Nykøbing-Falster. Kampen er fredag kl. 19:00 kom og vær med til en festlig aften.