Referat af hjemmesejren over IK Skovbakken.

Referat af hjemmesejren over IK Skovbakken.

Referat af: Thomas Lyngsaa

Det blev lige så svært som jeg forventet mod Skovbakken og vi måtte kæmpe med alt.

Vi kommer rigtig godt i gang med kampen selvom vi brænder den første afslutning helt fri foran mål. Vi kommer hurtigt på 3-1. Men så er det ligesom Skovbakken får læst os, hvilket tvinger os til en del halve løsninger som ikke giver mål.

Det er en herre fight igennem de første 30 min og med skiftene føringer. Indtil ca. 5 min før tid, da trækker Skovbakken lidt fra og kan gå til pause med en 9-11 føring.

Skovbakken spiller meget 7 mod 6 imod os, som vi faktisk løser rigtig godt. Men vi bliver presset i bund af deres rigtig gode skytter hele tiden, samt en af deres spillere der ligger og laver nogle flotte frispilninger. Skovbakken laver ingen fejl imod os de første 30.

I pausen snakker vi om at det som Skovbakken kommer med er ikke overraskende eller nyt. Så for at løse dette skal vi selv finde det.

Så jeg presse på for at vi stepper yderligere op i forsvaret. Men især også på vores afslutninger som skal være meget bedre.

Så skal vi blive ved med at presse dem, da jeg føler de vil begynde at lave flere fejl pga. træthed fra deres side.

Vi kommer lidt skævt i gang efter pausen og kommer yderligere bagud, dog ikke med mere end 3 mål.

Pigerne begynder at steppe op. Langsomt æder vi mål på mål og de ting vi snakket om i pausen begynder at vise sig og efter ca. 17 mim kommer vi igen foran med 1 mål. Herefter skiftets der føringer. Men med ca. 3 min slår vi hullet, 2 mål forspring. Men vi bliver nervøse og taber bolden de næste par angreb og med ca. 40 sek. igen for Skovbakken mulighed for at udligne. Tanja havde sagt, lad den gå fra fløjen så skal jeg nok klar resten og ganske rigtigt Tanja reder deres sidste forsøg og vi kan stadig kalde os ubesejret 20 – 19.

Sejren vandt vi på rå fight og stor disciplin, samt at vi aldrig gik i panik selvom vi igennem hele kampe følte vi spillede op af bakke.

Igen må jeg løfte på hatten af vores forsvar, vi holder den på 19 mål.

Vi spiller hårdt med lige til stregen hvilket Skovbakken også gjorde og i denne spændene og meget seværdige kamp var der måske 1 gult kort til hvert hold, hvilket begge hold skal have stor ros for.

 

Men Ros til hele holdet for denne fortrinlige fight.

 

Dagens kvinde i centrum må være Tanja inde i målet 29 redninger (60%) og 4 målgivende udkast.. Høj klasse

 

Tak til alle i hallen for den store opbakning, som pigerne virkelig kunne mærke..

 

På torsdag d. 29 nov. Skal vi forsætte vores stime som ubesejret. På en meget svær udebane i Odder.

 

Thomas