Referat af kampen mod Skovbakken

Referat af kampen mod Skovbakken

Torsdag aften tog Stjernens damer til Skovbakken til en svær udebane kamp. Til kampen var vi uden Sabrina og Helle som ikke kunne være med pga. arbejde. Der på havde vi 2 helt nye spillere med i truppen. Sofie Busk Simonsen og Trine Appel.

Grundet Helles fravær, måtte vi finde på andre løsninger til stregen. Gabi tog imod opgaven både i forsvaret og i angrebet. Gabi spillede sin bedste kamp i denne sæson, arbejdet stenhård, på nær et par uheldige afslutninger som gave stolpe ud i stedet. Spillede hun fejlfrit (stor ros).

Stjernen lagde sig i front 1-4 og 6-2 men Skovbakkenhang godt på. Vi havde muligheder til at hægte dem af flere gange, men desværre havde vi lidt svært ved at få bolden helt ind over stregen. Vi gik til pause men en lidt smal føring på 11-13.

Sofie havde fået debuten lidt før pausen og desværre faldt hun uheldig i det andet angreb efter pausen og fik et vrid i hende knæ, desværre måtte hun hjælpes fra banen og kort tid efter kom Kold haltende ud til bænken. Desværre måtte hun også udgå af kampen.

Vi blev nu presset og vi skulle lige finde os selv igen. Desværre havde det allerede kostet på måltavlen.

Bagud med 17 – 15 og vi havde nu meget svært med at få lave mål. 11 min tilbage af kampen kommer vi bagud med 20 – 17. Så finder vi endelig roen igen.

Forsvaret og Tanja lukker totalt af og som så mange gange før, hvor det har set lidt sort ud. Kommer vi tilbage og ud af mørket 20 – 20 med ca. 1 min tilbage både Skovbakken og Stjernen havde mulighed for at vinde kampen.

Hvilket ikke lykkes for nogen af holdende. Så alt i alt ok tilfreds.

Hele holdt kæmpet alt hvad de kunne- og mange kom på måltavlen. Selv Tanja fik lavet et sjælet mål

Vi brænder dog alt for meget i denne kamp og hvis vi skal være med i toppen. Så skal vi til at omsætte vores chancer til flere mål. Der er faktisk kun 2 kampe hvor vi har lavet flere end 23 mål.

Næste kamp bliver først d. 4/2-2019 ude mod Vejle

Mål:

Mia Nygaard: 8 mål 
Joan Gisselbæk: 3 mål 
Mette Troelsen: 3 mål 
Sabine Kold: 2 mål 
Kamilla Larsen: 1 mål 
Trine Appel: 1 mål 
Tanja Eilsø: 1 mål 
Gabriela Hviid: 1 mål