Referat af kampen mod TPI.

Referat af kampen mod TPI.

TPI – Stjernen

Lokal opgør mod TPI er altid drabelige og meget uforudsigelige.

Selvom der i denne sæson er en større afstand i mellem TPI (nr. 9) og Stjernen (nr. 1) i tabellen. Så blev kampen ligeså forudsigelige.   Man kunne hellere ikke se den store forskel på tophold og bundhold i dagens kamp.

Grunden skulle nok findes i flere parameter, en uge hvor vi ikke havde fået trænet godt nok. Da et par spillere var på ferie og først kom tilbage på selve spilledagen.

Samt der måske alligevel sad en del træthed i kroppen efter vores pokalkamp i fredags. Men ingen undskyldning herfra.

TPI spillede klogt og træk tempoet ud af kampen. Samt at deres PM (nr. 8) som altid spillede en fantastisk kamp mod os,  og havde en god dag på kontoret. Dog mistede hun  pusten i løbet af kampen. Da vi i anden halvleg fik trukket tempoet op.

De førstw 30 min kæmpede vi med os selv. Vi var alt for ivrige og noge irriteret over deres tempo, samt vores angrebsspil ikke rigtig  kom i gang. Joan var den eneste der rigtig fik plads, hvilket hun udnytter til flere flotte langskuds mål. Mia kom ikke rigtigt i gang, da hun måske ikke havde fået taget skiene af efter ferien.

Vi går til pause, bagud med 12-10

I pausen snakkede vi om vores indstilling og gejst, samt at vi blev nød til at få tempoet op og ikke lade os irritere over deres spil, men at vi skal fokusere på at få vores eget spil op i tempo.

At vi ikke var klar de første 30 min,var en ting. Men at vi var slet ikke tilstede de første 10 min efter pausen og meget hurtigt stod der 16-10 på tavlen til TPI.

Vi havde kørt med at Thomsen og Joan lavede en forsvars-/angrebsindskiftning. Den ændrede jeg til at Joan også overtog spilletiden i forsvaret. Ikke at Thomsen havde gjort det dårligt, men det ville give lidt mere flow fremad banen.

Lige med et så begyndte tingende at flyde over til vores fordel. Pigerne finder et fighterinstinkt frem som jeg ikke har set denne sæson, stille og rolig æder vi os ind på TPI. De begynder at lave fejl og vi straffer prompte i den anden ende.

Da der er 5 min tilbage er vi kun bagud med 18-17. TPI for lidt heldigt bolden i mål via en redning fra Tanja som ryger lige ud i hænderne på deres streg.

Men intet kan stoppe den kampvogn der er på vej mod TPI, styret af 7 vilde piger på banen og en bænk som skubber bagpå.

3 hurtige mål og da signalet lyder og TPI skal forsøge sig på et meget svært 3 meter afslutning efter tid, den skyder de langt over, vi kigger op på tavlen og ser der står 20-21 i vores favør..

Wow…. Sikke en indstilling og hvilken fight på en dag hvor intet rigtig ville lykkes for os, samt spillere der hævede sig og bidrog til fællesskabet, her tænker jeg især på Mia som blev en vigtig spiller i slutfasen..

Nu ligger der 2 matchbolde foran os til at enten at rykke direkte op eller at komme ud og spille om oprykning.

Første matchbold er på hjemmebanen i skt. Jørgens hallen lørdag kl. 15:00 mod det andet tophold Odder. Så kom endelig i hallen og hjælp pigerne på vej.

 

Dagens målscore: 
Joan Gisselbæk: 8 mål
Mia Nygaard: 4 mål 
Helle Nørgaard: 4 mål 
Mette Troelsen: 2 mål 
Sabrina Holmegaard: 2 mål 
Sabine Kold: 1 mål

Kampens spiller: Gabriela Hviid