Succestræner fortsætter i IF Stjernen

Succestræner fortsætter i IF Stjernen

IF Stjernen har forlænget kontrakten med Cheftræner Thomas Lyngsaa, som har ansvaret for klubbens bedste damehold.
Det betyder at Lyngsaa og IF Stjernen nu har papirer på hinanden frem til sommeren 2020.

 

Forlængelsen sker efter en særdeles stærk sæson, hvor dameholdet, med Lyngsaa i spidsen aktuelt indtager pladsen som rækkens førerhold i 2. division med blot fire kampe til rest.

Hovedpersonen selv, skulle heller ikke bruge megen betænkningstid, da Stjernen meldte sig på banen med tilbud om en kontraktforlængelse:

”Da Stjernen spurgte, om vi skulle forlænge samarbejdet for næste sæson, skulle jeg ikke bruge lang tid på at overveje det – hvad end det hedder 1.- eller 2. Division.
Årsagen hertil skal findes i det gode samarbejde mellem klub, trænere og spillere og de indbyrdes forventninger parterne imellem.
Samtidig er vi i gang med at opbygge et rigtig godt træningsmiljø i klubben som forhåbentlig kan trække endnu flere spillere til, hvilket selvfølgelig kan føre til en endnu større bredde”, siger Lyngsaa og fortsætter:

 

”Det er vigtigt for mig som førsteholdstræner at være fair overfor alle spillere. Herunder både dem, vi allerede har i klubben og dem, som kommer til klubben med tiden.
Det er afgørende, at alle spillere bliver placeret lige netop der, hvor de bør, med deres individuelle og fælles udvikling for øje”.

 

IF Stjernens damehold har hentet imponerende 21 point i 14 kampe, hvilket naturligt har skabt håb om mere. En oprykning er således i høj grad indenfor rækkevidde, og den udfordring er man ifølge Thomas Lyngsaa klar til at tage op:

”Hvis vi rykker op, vil det naturligt kræve endnu mere fra holdet og klubben som helhed. Det vil kræve hyppigere træningspas og en bredere trup.
Men vi er klar til at tage udfordringen op, hvis den skulle opstå.
Jeg glæder mig meget til at komme i gang med næste sæson”.

 

Den mangeårige formand for IF Stjernen, Finn Hansen, er begejstret for udsigten til endnu længere tid med Lyngsaa i spidsen for dameholdet og hæfter sig særligt ved det gode, sportslige arbejde, som Lyngsaa har udrettet siden sin ankomst for to år siden:

”Thomas har gjort et fantastisk arbejde, og formået at løfte holdet til et højere niveau. I Thomas, har vi med en træner at gøre, der er håndboldfagligt stærk og som pigerne er glade for at arbejde sammen med.
Vi er sikre på, at vi sammen med Thomas kan skabe flere gode resultater i fremtiden. En forlængelse med Thomas var helt oplagt og en naturlig konsekvens af den succes, som vi har oplevet med Thomas ved roret”.

 

Næste opgave for Thomas og pigerne er på lørdag klokken 15, når Team Esbjerg gæster Skt. Jørgens Hallen.