Trænere U13-drenge IF Stjernen 2019/20

Trænere U13-drenge IF Stjernen 2019/20

Trænerpræsentation U13-drenge

Vi kan med glæde løfte sløret for den kommende sæsons trænerteam for U13-drenge i IF Stjernen. For drengene er det velkendte trænere, da alle har været trænere i de foregående sæsoner. Ana Razdorov Lyø fortsætter som årgangsansvarlig sammen med Jeppe, Rune, Thormar og Heino. U13-drenge sæson 2019/20 kommer til at bestå af ca. 20 drenge fra årgang 2006 og 2007.

Ana Razdorov Lyø har en lang karriere som professionel håndboldspiller bl.a. i Serbien, HF Odense og GOG. Hun har spillet på det hollandske landshold og har en lang trænererfaring bl.a. for HCO U16 og U18, Fredericia 1. div. damer samt håndboldlærer på efterskolerne i Oure, SINE og Hårby. 

Jeppe Eder-Jensen er uddannet pædagogog har spillet håndbold i Tåsinge og IF Stjernen. Jeppe tager sig primært af de administrative opgaver inkl. kommunikation via Facebook.

Rune Kingo har spillet mange sæsoner i Otterup og HC Odense. Rune er konsulent ved TDC og har været træner på flere niveauer og har haft med drengene i IF Stjernen at gøre i de seneste sæsoner. 

Thormar Thorbergsson har sine rødder i den islandske håndboldskole. Thormar ejer Odense Chokoladehus og har spillet håndbold i flere danske klubber og på islandske landshold. Thormar har været en del af trænerteamet i den forgangne sæson.

Heino Aggedam underviser til hverdag i idræt i gymnasiet. Heino har interesse og erfaring med fysisk træning og idrætspsykologi fra sin tid som vandpolospiller og træner. Han tager sig primært af forældrehenvendelser.

Ungdomsudvalget

Ana Razdorov Lyø
Heino Aggerdam
Rune Kingo
Jeppe Eder-Jensen
Thormar