Trænere U13-pige IF Stjernen Odense 2019/2020

Trænere U13-pige IF Stjernen Odense 2019/2020

Vi kan med glæde løfte sløret for den kommende sæsons trænerteam for U13-pige i IF Stjernen. Viktor Rohr bliver årgangsansvarlig og skal være træner sammen med Jens Ringsmose, Anne-Katrine Bolvig Sønnichsen, Susanne Holst og Jep Lauritsen. Årgangen består af cirka 30 piger, og tre turneringshold. Da der næste sæson bliver ændret til ulige årgange, er det den samme flok piger, som spiller sammen i denne sæson som U12-pige. Trænerteamet glæder sig til at fortsætte arbejdet og udviklingen af pigerne.

Viktor Rohr er 21 år og har spiller ungdomshåndbold i IF Stjernen og TPI samt senior i TPI. Har gennem de seneste 4 sæsoner været træner for U12-pige i IF Stjernen og fortsætter med det på den kommende U13-årgang. Læser matematik til dagligt på SDU.

Jens Ringsmose har spillet og trænet divisionshåndbold i Tønder, AGF, Otterup, GV Ejby og DSIO. Han har de seneste to sæsoner været træner for IF Stjernens U14-piger. Jens skal fortsætte med U15-pigerne i IF Stjernen, men tilknyttes også U13-pige. Jens har igennem årene taget en række af DHF’s elitetrænerkurser.

Susanne Holst er uddannet skolelærer og er i gang med BTU. Har selv spillet børne- og ungdomshåndbold samt senior nogle år i IF Stjernen. Susanne har været med som hjælpetræner og træner de sidste 3 sæsoner.

Anne Sønnichsen har spillet alle ungdomsår i Øsby IF, blev derefter udtaget til THK KFUM i Haderslev og har siden været en tur forbi Team NØS. Anne har gået på Haderslev Idrætsakademis Håndboldlinje og været træner i Øsby IF for hovedsageligt piger. Det er Annes første sæson som træner i IF Stjernen. Anne er 31 år og arbejder til dagligt som kommunikationskonsulent.

Jep Lauritsen, arkitekt, 2 børn på 10 og 12 år som begge spiller i IF Stjernen. Har tidligere spillet Volleybold. Jep har fulgt årgangen kontinuerligt, siden de har været U8’ere.

 

Jens Ringsmose
Viktor Rohr
Anne Sønnichsen
Susanne Holst
Jep Lauritsen