Trænere U15-pige IF Stjernen Odense 2019/2020

Trænere U15-pige IF Stjernen Odense 2019/2020

Vi kan med glæde løfte sløret for den kommende sæsons trænerteam for U15-pige i IF Stjernen. Jens Ringsmose fortsætter som årgangsansvarlig sammen med trænerkollegerne Lars Bonne, Pernille Fjeldgaard, Janne Risbjerg og Line Dithmer. Desuden får U15-pige tilknyttet den tidligere landsholdsmålmand Kristian Rasmussen som individuel coach og træner for målvogterne. Pigerne får også et ekstra tilbud om fysisk træning med programmer udarbejdet af fysisk træner og fysioterapeut Stefan Moss Andersen i OBBC. U15-pige er til næste sæson cirka 30 spillere og tre hold.

U15-pige trænerteam 2019/2020

Jens Ringsmose (årgangsansvarlig) har spillet og trænet divisionshåndbold i AGF, GV Ejby, Otterup HK og DSIO.

Lars Bonne har været ungdomsspiller i Tønder og har spillet divisionshåndbold i DHG og i Otterup. 

Line Dithmer spiller seniorhåndbold i IF Stjernen og har tidligere trænet U14- og U16-pige i IF Stjernen. Line har også været ungdomstræner i Skovbakken i Århus i ca. 10 år

Janne Risbjerg er cand. scient i Idræt & Sundhed og underviser i idræt i gymnasiet. Hun er også underviser i fysisk træning i fitnessbranchen og har derfor stor erfaring og interesse i denne del af træningen. Janne har været med i trænerteamet for pigerne de seneste 4 år.

Pernille Fjeldgaard har spillet divisionshåndbold i bl.a. Fredericia, været spillende træner for Fynsserie damer i DSIO, og trænet ungdomshold i Østjysk håndboldklub.

Kristian Rasmussen er tidligere landsholdsmålmand og har spillet håndbold på topplan i mange år i blandt andet KIF Kolding, Fredericia HK og TPI Odense. Har desuden været målmandstræner og coach for elitesportsfolk. Har også været ungdomstræner for U10- og U12-piger i IF Stjernen.

Stefan Moss Andersen er kandidat i fysioterapi med speciale i træningsvidenskab og er ekspert i præstationsfremmende træning, skadesforebyggelse og genoptræning. Han står for introduktion af 13-14-årige til træning i OBBC og underviser folkeskoleelever i fitness og sundhed. Han er også fysisk træner for HC Odenses herrehold, der spiller 1. division.

Lars Bonne Christensen
Jens Ringsmose
Pernille Fjeldgaard
Stefan Moos Andersen
Kristian Rasmussen
Line Dithmer