Trænerpræsentation U12 pige

Trænerpræsentation U12 pige

Trænerpræsentation U12 pige

På U12-pige er der til næste sæson ca. 30 spillere og derfor mindst 3 turneringshold. Vores nuværende U12-piger har været mange spillere og særdeles stærke. Vores nuværende U10-piger har ligeledes klaret sig meget flot i sæsonen. Trænerteamet får til opgave at sikre den fortsatte gode udvikling på IF Stjernens pigeside. Der er i høj grad tale om kontinuitet, da alle trænerne har været trænere i flere sæsoner i IF Stjernen og derfor velkendte for de fleste. Trænerne næste sæson er:

Susanne Holst, 44 år, lærer, 2 børn på 9 og 11 hvor den ældste spiller i IF Stjernen. Ungdomsspiller i Gislev/Kværndrup med en enkelt sæson i GOG. Senior nogle år i IF Stjernen. Har været med som træner de sidste 3 sæsoner på U10/U12 piger.

Jep Lauritsen, arkitekt, 2 børn på 9 og 11 år som begge spiller i IF Stjernen. Har været en del af trænerteamet omkring U8/U10 og U12 Piger samt hjulpet ved U8 Drenge.

Hanne B. Rasmussen er 42 år. Praktiserende læge i Odense. 3 børn 8, 10 og 13 år som alle spiller i IF Stjernen. Ungdomsspiller i Skanderborg håndbold, senior i Skanderborg 2. div. og som studerende i DSIO (De Studerendes Idræt Odense). Har gennemført børnetræneruddannelsen. Sidste sæson træner for U10 pige i IF Stjernen.

Viktor Rohr er 20 år. Læser Matematik på SDU. Ungdomsspiller i IF Stjernen og TPI og senior i TPI. Har været træner de sidste 3 sæsoner på u12 pige i IF Stjernen.

Viktor Rohr
Jep Lauritsen
Hanne B. Rasmussen

 

 

 

 

 

 

 

Ungdomsudvalget