Trænerpræsentation U16 drenge sæson 2018/19

Trænerpræsentation U16 drenge sæson 2018/19

Trænerpræsentation U16 drenge sæson 2018/19

På næste års U16-drenge forventer vi 2 hold. Selv om mange er årgang 2003 og derfor 1.års U16 forventer vi, at hold 1 kan klare sig i bedste række i hvert fald indtil jul. U16-drengene vil indgå i et tæt samarbejde med HCOs U16-drenge.

Emil Lesmark har spillet i IF Stjernen, HCO og Strib Idrætsefterskole og er træner i indeværende  sæson for U14 drenge. Emil er stadig aktiv på vores 3. divisionshold i klubben.

Frederik Baltzer er 20 år gammel og har spillet i Næsby IF, HC Odense, Oure og DHG. Frederik var målmand, men skader stoppede karrieren, og siden har han været træner. Som træner har Frederik været i DHG håndbold og været med i teamet omkring DHGs u14-drenge de sidste par sæsoner.

“Jeg ser super meget frem til nye udfordringer som u16 træner i IF Stjernen og at arbejde med en ny gruppe drenge” Frederik Baltzer.

Daniel Petersen er uddannet fysioterapeut er har været med i det nuværende U14-trænerteam siden jul som fysisk træner. Daniel fortsætter nu på U16-drenge og vil fokusere på den fysiske og skadesforbyggende træning.

Efter nogle sæsoner, hvor IF Stjernen har haft relativt få U16-drenge, glæder vi os over den positive udvikling i klubben og at vi til næste sæson kan stille hele 2 hold. Vi har et stort fokus på at lave et attraktivt træningsmiljø, og med de tre engagerede trænere har vi et godt udgangspunkt.

Ungdomsudvalget

Emil Lesmark
Frederik Baltzer
Daniel Petersen