Trænerpræsentation U16 pige sæson 2018/19

Trænerpræsentation U16 pige sæson 2018/19

Trænerpræsentation U16 pige sæson 2018/19

På U16-pige forventer vi til næste sæson 18-20 spillere og derfor to hold i turneringen.  Trænerne vi kan præsentere er følgende:

Emil Mohr Jørgensen er 21 år gammel og har spillet ungdomshåndbold i hhv. Stige HK, Otterup HK og Næsby IF. Emil har som ungdomsspiller spillet divisionshåndbold i Næsby IF.  Derudover har han været træner i alt i 3 år, hvor Emil har trænet U12 Drenge, og de sidste 2 år trænet U14 Piger i Næsby IF.

Emil Moesgaard Jensen har haft sin opvækst i Næsby, hvor han startede med at spille håndbold som 10 årig. Efter nogle sæsoner i Næsby var Emil en enkelt sæson i TPI, hvorefter han tog til HC Odense. Efter HC Odense startede Emil som træner i Næsby, hvor han primært har trænet u14.

Mathilde Lykke Eriksen har i alle ungdomsår spillet i Otterup HK, og har nu spillet første seniorsæson i IF Stjernen på 2. division damer.

“Jeg har altid haft høje ambitioner og ønsket at udvikle mig mere håndboldmæssigt, men har desværre været uheldig med to korsbåndsskader gennem de sidste par år. Jeg er ny som træner, men det er noget jeg altid har ønsket mig, da jeg også elsker det håndboldtekniske og værdien af gode træninger. Jeg ser derfor rigtig meget frem til at videregive min store glæde og passion for håndbold :)”

Vi er meget glade for, at Emil, Emil og Mathilde har sagt ‘ja’ til at træne U16-pigerne. Tag godt imod de nye IF Stjernen-trænere. Velkommen til.

Ungdomsudvalget

Emil Moesgaard
Mathilde Lykke
Emil Mohr Jørgensen