U14-drenge i finalen til BGI-Cup 2018

U14-drenge i finalen til BGI-Cup 2018

Nyt fra U14-drenge

Vores U14-drenge deltog i forrige weekend i dette års BGI-Cup 2018. BGI-Cup er et træningsstævne og for drengenes vedkommende deltog et godt bud på de 9 bedste hold i Danmark. Derfor var vores forventninger til antal af sejre også ret beskedne. Der var ingen lette kampe og vi skulle primært lære og få erfaringer som hold. Men drengene slog på deres vej til finalen Ribe, Ringsted, Herning og Roskilde. Først og fremmest spillede vi godt. Skader (bl.a. en brækket arm) og træthed satte dog sit præg på finalen, hvor vi tabte til Hørning med 26-20. En fortjent sejr til et særdeles dygtigt Hørning-hold. Lørdag havde vi også mødt Hørning i puljen og der blev resultatet 25-24 til Hørning.

Mellem kampene var der god tid til sjov og hygge bl.a. sammen med vores hold 2, der også deltog.

Nu tager vi fyldt med selvtillid og tro på egne evner til Partille Cup med resten af ungdomsafdelingen. Straks efter ferien skal vi deltage i HEI Elite Cup’en. HEI Elite Cup er også et invitationstævne, hvor mange af de bedste U14-, U16- og U18-hold deltager.

Efter HEI Elite Cup venter GOG Cup og en træningsdag med Hørning håndbold igen på BGI-akademiet. BGI-akademiet er en stor efterskole beliggende i Hornsyld.

/Trænerteamet

U14-drenge hold 1. På billedet mangler Malthe og Marius.