Lykkeliga

Lykkeliga i IF Stjernen

 

Håndbold er for alle også psykisk handicappede, udviklingshæmmede, downs syndrom, mennesker med autisme, derfor laver vi nu er hold i IF Stjernen. Vi træner hver lørdag kl. 8.30 – 9.30, og vi er i gang, så bare mød op – og vi har det helt fantastisk.

Vi vil gerne opfordre alle uanset alder og handicap om at møde op og få nogle gode timer i hallen, hvor vi skal træne håndbold, lege og have noget motoriktræning. Vi skal kort sagt have sved på panden og gang i en masse high fives og godt humør.

Et lille krav har vi og det er at man skal have indendørs sko med lyse såler og selvfølgelig gerne noget tøj man kan bevæge sig i.

For aldersgruppen 6-16 år vil vi blive tilmeldt Lykke Liga, som mange af jer sikkert allerede har hørt om, ellers kan I læse mere her lykkeliga.dk.

For aldersgruppen over 16 år vil vi selv lave turneringer og tage kontakt til andre klubber, så der bliver også en masse håndbold og sjov og ballade her.

Efter træningen vil der være mulighed for at gå i bad, for dem som har lyst til det. Ellers kan vi gå i cafeteriet og få lidt at drikke og/eller at spise og runde træningen af.

Så tag alle vennerne med ned i Skt. Jørgens Hallen, Danmarksgade 10C, 5000 Odense C lørdag morgen og få sved på panden og en masse grin og smil med hjem til weekenden.

Du må også meget gerne tage din mor/far/søster/bror/hjælper med i hallen, det kunne jo være de også kunne få lidt sved på panden eller se hvad vi laver.
Vi håber rigtig mange af jer vil møde op og hygge med os.

Med venlig hilsen

Yasmin, Melissa, Raymond og Christina Røn