U16 Drenge har været til kval.

Vi har de sidste 14 dage fået mange nye spillere, som har vist gode takter, men det har givet træneren sved på panden at spille 15 spillere sammen på 14 dage. Det er jo en stor udfordring. Vi har haft fokus på forsvar og ladet angrebet være angreb. Vi har arbejdet fokuseret på 4-2 som skulle stå sin prøve til kval. Vi havde torsdag fået en ordentlig lussing på 19-30 mod GOG´S U14 drenge.

Vi startede lørdag mod SUS, og vi viste god vilje, gejst og frem for alt sammenhold. Vi spiller en rigtig god kamp og vinder med 26-22. Efter kampen havde vi en time til at slappe af før det gik løs igen mod DHG. Der var meget på spil mod DHG, mange spillere har spillet for DHG og/eller kender hinanden på kryds og tværs. Desværre vælger alle at koncentrerer os om de forkerte ting, og vi taber med 22-26 til et hold, der er bedre end os på dagen.
Efter kampen måtte vi spændt vente på, om Odense kvalificerede sig til 1. division. Vi kan nemlig kun spille 2. division med Odense i 1. division. Så vi var nogle stykker der smuttede i idrætshallen. Odense vinder med 1, og nu ligger der et kæmpe pres på os, til søndagens kampe. Vi kan blive alt fra 1-4 i puljen.
Vi mødes i hallen søndag. Der er mange som har ondt og er mærket efter kampene lørdag. Vi bliver enige om at spille røven ud af bukserne. Vi spiller som en drøm, og der er ingen tvivl om, at vi er det bedste hold, sådan som vi spiller mod Nyborg. Vi kæmper, og når der bliver skiftet ud, kommer der bare nye ind og gør det lige så godt. Vi vinder med 20-27 og kan derfor sikre os at komme i 2. division enten som vinder eller 2’er. Da SUS så vælger at slå DHG, betyder det, at vi bliver nr. 1 i rækken. Rigtig god afslutning på en fed weekend. Derfor er U16 drenge klar til en sæson med et hold i 2. division og et hold i A-rækken. Træneren er meget tilfreds, med de takter truppen viser.
God sæson til alle.