IF Stjernens U12 og U14 hold deltog i Skjern Julestævne

IF Stjernens U12 og U14 hold deltog i Skjern Julestævne

 

I alt 7 af IF Stjernens ungdomshold deltog i årets Skjern julestævne. Stævnet byder på mange af de stærkeste jyske hold og har Skjern Bank Arena som centrum. Vores hold levererede mange flotte sejre og resultater, og der blev hygget og snakket i de lange dage i hallerne. Hermed et par billeder og ord på holdenes præstationer.

 

”U12 drenge deltog med 1 hold”

U12 Drenge A var havnet i en dynamitpulje med Ribe og Hørning, men lavede stævnets sensation ved at “slå” Hørning 9-9. Hørning har

ikke tabt en kamp i Danmark i to år! Og vandt også julestævnet. Hele hallen heppede på vores drenge, som også sang sejrssangen efter kampen. De

 

nåede til 1/8-finalen, hvilket var flot, da 4 ud af de 5 hold, de mødte på deres vej, havde vundet deres jyske A-række før jul (Ribe, Hørning, Dybbøl, SGI Esbjerg). Det blev til fem udfordrende, tætte kampe mod spændende hold. Og som sædvanligt en masse stikbold, leg, hygge og sjov imellem kampene.

 

”U14 drenge deltog med 3 hold”

Hold 1 var placeret i en pulje kun bestående af gode jyske 1. divisionshold. Det blev tætte og spændende kampe, hvor de tabte en kamp med 1 mål og en med 2 mål. De vandt med 20-17 over Skjern og blev nr. 3 i puljen. De gik dermed videre til kvartfinalen i A-rækken, hvor de desværre tabte til Søndermarken med 15-9 i en kamp, der var tæt hele vejen. Et par tekniske fejl afgjorde kampen til Søndermarkens fordel.

Hold 2 stillede med et rent 1. års 2004-hold og spillede i B-rækken. De vandt de 3 kampe i puljen mod Hørning, GOG2 og Boris Rækker Mølle samt kvartfinalen med 23-17 over Skjern og semifinalen over Esbjerg med 22-18. I

finalen mødte de GOG2, som også spiller med et rent 2004-hold og efterhånden har samlet de bedste sydfynske spillere, og som vores drenge netop havde slået med 2 mål om dagen før. Det blev en meget tæt finale, hvor IF Stjernen førte i lange perioder. Desværre blev et par udvisninger dyre, og de tabte 22-20. Ellers en flot kamp og drengene kunne trods alt rejse hjem med pokal, medajler og en flot 2. plads.

Vores U14 hold 3 var en blanding af spillere fra vores hold 3 og 4. Hold 3 indledte med at spille uafgjort mod Skjern, tabte 27-19 til Jersie og spillede godt mod GOG3, hvor de dog tabte med 22-18. Hold 3 tabte kampen om at komme i kvartfinalen med 16-14 tidligt fredag morgen kl. 8.00 til Hørning.

 

”U12 pige deltog med to hold og vandt både A-rækken og B-rækken”

Hold 1 startede i pulje med Ribe HK, GOG, Hørning, Borris/Rækker Mølle og Hvide Sande. De vidste fra start, at de skulle spille sig i top 2 for at komme i finalen. De vidste også, at Ribe-kampen ville blive afgørende for en top 2 placering. De havde mødt dem 11 dage tidligere og vidste, at de stod fint til hinanden. Vores piger havde lidt startvanskeligheder, hvor de lige skulle vågne. De endte dog med at gå fra banen med en flot sejr på 14-10. Den næste kamp var “kampen om Fyn” mod GOG. Vores piger var favoritter, og det viste de fra første fløjt, hvor alle mand var kampklar. Alle kom på måltavlen inkl. målmand Zahra. De vandt 21-4. Næste kamp var Hørning, som vores piger havde mødt 11 dage tidligere og var tændte på at vise, at de var de bedste efter at de kun vandt smalt. Vores piger lagde tryk fra start med de 7 spillere de havde til rådighed, og holdt trykket kampen ud. De vandt kampen 23-13. Næste kamp var Borris/Rækker Mølle. Her viste pigernes stregspiller Ellen virkelig, at hun ikke var træt, selvom det var 4. kamp. Hun scorede de første 7 mål og samlet blev det til 13 mål fra hende. Sidste kamp var uden betydning mod Hvide Sande, som blev slået 13-7. Finalen skulle pigerne igen op mod Hørning, som kun havde tabt til os. Vores piger var virkelig tændte på at bevise, at de var et bedre hold og nuppe den tredje sejr på 12 dage over dem. De kom flot fra start og bragte sig foran 2-0, angrebet efter går alle lidt i chok, Ellen bliver spillet fri hopper ind og lander forkert på knæet. Heldigvis er Maja blevet klar igen efter en skade i første kamp. Det viser sig dog hurtigt skaden på Ellen ikke var så slem, så hun kommer ind igen. De holder distancen kampen igennem og går fra banen med en sejr på 14-7 og vinder dermed stævnet. Samlet gik de fra stævnet med en målscore på imponerende 108-53.

Hold 2 U12 pige B stillede med et stærkt hold, og allerede i første kamp stod det på en forventet gruppefinale mod Dybbøl. En 2. plads i gruppen var kravet for en semifinaleplads. Pigerne spiller godt og tager en sejr på 11-9. Derefter følger tre kampe, hvor pigerne måtte leve med en favoritrolle, da de måtte kategoriseres som bedre hold. Det understregede de med sejre på 19-8, 18-7 og 17-8 over henholdsvis Ringkøbing 2, Skjern 2 og Skjern 3. Det var en yderst tilfredsstillende førstedag, selvom kræfterne efter fire kampe var brugt op. Dag 2 bød på en afgørende kamp mod Tarm-Foersum. Der skulle bruges point før pladsen i semifinalen var sikret, og selvom det blev en lidt målfattig kamp var sejren aldrig i fare, og pigerne vandt 9-3. I semifinalen gjaldt det Skjern 1, som var det tredje hold fra Skjern, pigerne mødte, og resultatet var det samme som ved de andre hold. En flot sejr på 12-4, og finalen var i hus. Det eneste hold, som reelt har budt pigerne op til dans, var Dybbøl, og nu stod de der igen. Det var en tæt kamp, men pigerne viste som i første kamp, de var dygtigere, og tog sejren og pokalen med cifrene 10-7. ”

 

”U14 pige deltog med 1 hold og vandt b-rækken suverænt”

U14 piger havde til lejligheden sammensat et hold bestående af 11 topmotiverede spillere – men uden en egentlig målmand. Udsigten til at have en markspiller på mål betød at forventningerne til et topresultat var skruet gevaldigt ned. Bekymringerne viste sig dog at være ubegrundede. En kombination af vilje, fight, godt spil samt nogle flotte målmandspræstationer af Laura, Karen og Olivia gjorde, at holdet gik ubesejret gennem den indledende pulje. Der var lagt op til en spændende og lige finale mod et ligeledes ubesejret hold fra Borris/Rækker Mølle. Efter de 30 minutter stod der 16-5 til Stjernen på lystavlen. Status for turneringen: 6 kampe, 6 sejre og en samlet målscore på plus 60.

 

Alt i alt et lærerigt stævne med mange flotte resultater. Skønt, at alle holdene deltager i samme stævne, hvilket er med til at styrke vores sammenhold.

 

Godt nytår!